Party At My Place Silent Disco Party

Wauw, wat was dit gaaf! De tweede editie van de silent disco party bij café “De Jongens”!  In deze blog vertellen we graag over ons evenement en hoe jij dit ook kunt organiseren.

Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Vrijdag 17 November, de silent disco party van Party At My Place.

Hoe is het idee ontstaan?

“Wat is dat precies?” is een vraag die we vaak horen als het gaat over silent disco. Na het succes van onze eerste editie wilden we meer mensen de kans geven om deze ervaring te beleven. In samenwerking met café de Jongens, heeft Party At My Place gezorgd voor het tweede silent disco-feest in de regio! Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. De prachtige, ruime en toch authentieke zaal van café De Jongens was volledig omgetoverd tot een dansparadijs. Laserlichten, rookmachines en drie DJ-booths transformeerden de zaal tot een ware belevenis!

De wijn stond koud, de mixdrankjes waren gereed en de tap vloeide over van koud bier! Met een succesvolle kaartverkoop in het vooruitzicht, beloofde deze avond een groot succes te worden.

Let’s party

Rond 22:00 uur vulde de danszaal zich met feestgangers waarvan er veel  nog geen ervaring hadden met silent disco koptelefoons. Na een korte introductie bij de ingang waren ze al snel vertrouwd met hun koptelefoons. De sfeer kwam razendsnel op gang. Iedereen danste volledig opgaand in zijn eigen muziek, wat prachtig was om te zien door de verschillende kanalen. De feestzaal was een zee van kleuren geworden, met tinten blauw, rood en groen die de ruimte vulden. Regelmatig kwamen feestgangers enthousiast vertellen hoe geweldig ze het vonden, sommigen riepen zelfs: “Dit is fantastisch!”

Wat maakte de 2e editie zo bijzonder?

De silent disco avond stond in het teken van veel plezier en om Hengelo en omstreken kennis te laten maken met onze Silent disco Party At My Place doormiddel van een hele vette DJ battle’s tussen de vier DJ’s; ‘DJ DN, DJ Frynz en twee startende hardstyle DJ’s.’ Allen deden ze hun uiterste best om alle feestgangers op hun kanaal te behouden. De feestgangers hadden beschikken over 3 kanalen! Kanaal 1 stond in teken van Urban & House en werd vertegenwoordigd door DJ DN. Kanaal 2 was voor de hardere luisteraars en werd vertegenwoordigd door niemand minder dan DJ FRYNZ. Het laatste kanaal stond in het teken van twee special acts, namelijk een “hardstyle classic set” en een raw hardstyle set”. De overige momenten stond in het teken van een leuke mix van the 90’s tot heidi’s skihut tot Rock & Blues! Kortom voor de hele avond was er voor ieder wat wils!

Hoe maak jij zelf z’n toffe avond?

Dit is heel simpel. Nodig je beste vrienden en vriendinnen uit, kies een coole locatie en bestel de onderstaande producten via silent disco huren

  • Silent disco koptelefoons
  • TR-50FX transmitter / TR-60FX
  • Disco lampen

Mocht je nu denken waar haal ik nou leuke muziek vandaan? Party At My Place heeft voor ieder feestthema een  afspeellijsten gemaakt waar al onze klanten gebruik van kunnen maken!

Party At My Place kijkt terug op gigantisch succes en wil alle feestgangers bedanken. Zonder jullie was het geen feest.

We zien jullie in 2024 graag weer voor een nieuw evenement!

Welke producten zijn er gebruikt?

  • TX-50RF zender                           €15,00 per stuk (eerste zender gratis)
  • Silent disco koptelefoon              € 4.50 per stuk
  • Silent disco lamp                          € 10,00 per stuk

Ben jij ook erg enthousiast geworden door het lezen van deze silent disco blog?