Hogeschool Arnhem en Nijmegen schrijft over “Party At My Place”

Benieuwd hoe wij geïnspireerd zijn geraakt om te starten met Party At My Place? In deze korte blog vertellen wij vol trots dat de hogeschool van Arnhem & Nijmegen een leuk en informatief artikel heeft geschreven.

WAARDEVOLLE LESSEN STUDENT COMPANY TECHNISCHE BEDRIJFSKUNDE LAAT ‘PARTY AT MY PLACE’ SUCCESVOL ONTKIEMEN

Door forse toename van geluidsoverlast en gehoorschade onder jongeren ontdekten Gijs en Tom, alumni Technische Bedrijfskunde, een gat in markt: een hoogwaardige silent disco aanbieden met kwalitatief goede koptelefoons.

Bij HAN Technische Bedrijfskunde krijgen 2e-jaars studenten de opdracht een Student Company op te richten. Hiervoor moeten zij een innovatief product bedenken, produceren en op de markt zetten. Zo kregen Gijs ten Elshof en Tom Kreeftenberg al snel de kneepjes van goed ondernemerschap onder de knie.

Gijs: “Met onze Student Company kwamen we in contact met enthousiaste ondernemers, vol positieve energie en inspirerende verhalen. We kregen de ondersteuning om handvatten te krijgen om onze ideeën om te zetten naar haalbare doelen.”

Hun huidige onderneming Silent Disco Party At My Place is in 2022 opgericht vanuit het spreekwoordelijke kleinste kamertje in huis. “Er waren toentertijd al een aantal aanbieders van silent disco apparatuur, maar waarom was het online bestellen van een silent disco toch zo’n gedoe? Dat moet beter kunnen! Met die gedachten hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Arnhem.”

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag het hele artikel lezen? Klik dan op de onderstaande knop.