Over ons

Silent Disco Party At My Place is in 2022 opgericht vanuit het spreekwoordelijke kleinste kamertje in huis. Er waren toentertijd al een aantal aanbieders van Silent Disco apparatuur, maar waarom was het online bestellen van een Silent Disco toch zo’n gedoe? Dat moet beter kunnen! Met die gedachten hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Arnhem.

De naam Party At My Place is ontstaan met het idee om het feestje naar jou thuis te brengen. Het leuke aan een silent disco avond is dat je via verschillende kanalen naar andere soorten muziek kunt luisteren. Daarnaast heb je geen last van klagende buren omdat het geluid te hard staat. Je veroorzaakt met een Silent Disco veel minder geluidsoverlast dan wanneer je muziek via groter speakers en subwoofers afspeelt.

Samenwerken met Party At My Place?

Bij Party At My Place zijn we altijd op zoek naar kansen om ons bereik verder te vergroten en daarmee meer klanten te verwelkomen. Of je nu blogt, een influencer bent, een vereniging beheerd, of je gewoon een goed idee hebt: Klik op de knop hiernaast en neem contact met ons op!

Als jij ons kan helpen groeien doen wij graag iets voor jou terug. Denk aan een Silent Disco avond op onze kosten, een gezamenlijke winactie of korting voor jouw bezoekers.