Party At My Place Silent Disco Party

Wauw, wat was dit gaaf! De allereerste silent disco party in de regio was een gigantisch succes! In deze blog vertellen we graag over ons eerste evenement en hoe jij dit ook kunt organiseren.

Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Vrijdag 16 December, de silent disco party van Party At My Place.

Hoe is het idee ontstaan?

Is silent disco wel iets voor mij? Dat horen wij vaak. Dit gaf ons het idee om mensen kennis te laten maken met silent disco. In samenwerking met café de Jongens in Hengelo GLD heeft Party At My Place gezorgd voor het eerste silent disco feest in de regio! Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. De mooie, grote maar authentieke zaal van café De Jongens was compleet omgetoverd tot danszaal. Laserlampen, rookmachines en de twee dj booths kleedde de zaal helemaal af!  De wijn stond koud, de mixdrankjes stonden klaar en de tap was voorzien van koud bier! Na een succesvolle kaartverkoop beloofde het een geslaagde avond te worden.

Let’s party

Rond 22:00 uur stroomde de danszaal vol. De feestgangers, die nog geen ervaring hadden met silent disco koptelefoons konden na een korte introductie bij de ingang al snel gemakkelijk omgaan met hun koptelefoons. De sfeer zat er binnen no-time goed in. Iedereen ging helemaal los op zijn eigen muzieknummer, het was erg leuk om te zien hoe de kanalen verdeeld waren. De feestzaal was compleet opgevuld door de verschillende kleuren blauw, rood en groen. Feestgangers kwamen geregeld vertellen hoe tof ze het vonden, of “Het is veel leuker dan we hadden verwacht”.

Wat maakte de silent disco party bijzonder?

De silent disco avond stond in het teken van veel plezier en Hengelo en omstreken kennis te laten maken met onze Silent disco Party At My Place doormiddel van een hele vette DJ battle tussen de twee DJ’s; ‘DJ DN & DJ Frynz.’ Beide deden ze hun uiterste best om alle feestgangers op hun kanaal te behouden. De feestgangers hadden beschikken over 3 kanalen! Kanaal 1 stond in teken van Urban & House en werd vertegenwoordigd door DJ DN. Kanaal 2 was voor de hardere luisteraars en werd vertegenwoordigd door niemand minder dan DJ FRYNZ. Het laatste kanaal werd gevuld met een leuke mix van the 90’s tot heidi’s skihut tot Rock & Blues! Kortom voor de hele avond was er voor ieder wat wils!

Hoe maak jij zelf z’n toffe avond?

Dit is heel simpel. Nodig je beste vrienden en vriendinnen uit, kies een coole locatie en bestel de onderstaande producten via silent disco huren

  • Silent disco koptelefoons
  • TR-50FX transmitter
  • Disco lampen

Mocht je nu denken waar haal ik nou leuke muziek vandaan? Party At My Place heeft voor ieder feestthema een  afspeellijsten gemaakt waar al onze klanten gebruik van kunnen maken!

Party At My Place kijkt terug op gigantisch succes en wil alle feestgangers bedanken. Zonder jullie was het geen feest.

We zien jullie in 2023 graag weer voor een nieuw evenement!

Welke producten zijn er gebruikt?

  • TX-50RF zender                           €15,00 per stuk (eerste zender gratis)
  • Silent disco koptelefoon              € 4.50 per stuk
  • Silent disco lamp                          € 10,00 per stuk

Ben jij ook erg enthousiast geworden door het lezen van deze silent disco blog?