Het tuinfeestje van David!

Binnenkort zin om een feestje te organiseren maar je weet niet precies hoe je dit moet aanpakken? Lees dan de blog van het tuinfeest van David!

David had de wens om een knallend tuinfeest te geven voor zijn vrienden in Deventer, zonder geluidsoverlast te veroorzaken. De vrienden van David kwamen met het voorstel “laten we silent disco huren“!

David ging op zoek naar een betrouwbaar silent disco verhuurbedrijf. Na het aanvragen van verschillende offertes kwam hij uit bij Party At My Place in Arnhem. Party At My Place dacht graag met hem mee en legde een scherpe prijs met goede service.

David heeft samen met zijn vriendin de achtertuin omgetoverd tot feest locatie. Er hingen sierlijke lampjes, er stond een DJ-booth en tot slot was er een professionele fotograaf aanwezig. Op de dag van het knalfeest heeft David zijn silent disco box ontvangen van Party At My Place. Party At My Place had er zelfs een extra koptelefoon ingestopt met bijbehorende gebruikershandleiding waardoor het knalfeest direct kon beginnen!

Tijdens de feestavond konden de vrienden het niet eens worden over de muziekstijl, David heeft vervolgens gebruik gemaakt van de vooraf opgestelde afspeellijsten, die te streamen waren via spotify-account van PArty At My Place.

Welke producten heeft David gebruikt?

  • TX-50RF zender                           €15,00 per stuk (eerste zender gratis)
  • Silent disco koptelefoon              € 4.50 per stuk
  • Silent disco lamp                          € 10,00 per stuk

Ben jij ook erg enthousiast geworden van het geweldige tuinfeest van David?