Silent Disco Huren Arnhem

Silent disco huren in Arnhem? Woon je in Arnhem en wil je zelf een silent disco evenement organiseren? Wij bij Party At My Place bieden de ultieme oplossing voor uw feest, evenement of partij. Onze silent disco koptelefoons zijn de perfecte manier om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren voor u en uw gasten.

Wat is silent disco eigenlijk?

Silent disco is een feest waarbij de muziek wordt afgespeeld via draadloze koptelefoons in plaats van via luidsprekers. Dit geeft u de vrijheid om te dansen en te genieten van de muziek zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast voor omwonenden. Bovendien kunt u tijdens een silent disco zelf kiezen welk kanaal u wilt luisteren, zodat iedereen zijn of haar eigen muziekkeuze kan horen.

Onze silent disco koptelefoons zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden een geweldige geluidskwaliteit. Wij bieden een keuze uit verschillende muziekkanalen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Van pop, rock en dance tot hip-hop, R&B en jazz. Meer hierover kunt u vinden in onze afspeellijsten.

Onze silent disco koptelefoons zijn ook geschikt voor allerlei soorten evenementen, van bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten tot festivals en bruiloften. Wij verzorgen alles van A tot Z, van de technische uitrusting tot de muziekkeuze, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de organisatie. Daarnaast zijn onze silent disco koptelefoons een geweldige optie voor buitenevenementen, zoals festivals en straatfeesten waarbij geen elektriciteit beschikbaar is. Wij bieden namelijk ook draadloze zenders aan waarbij u op elke gewenste locatie gebruik kunt maken van de silent disco koptelefoons.

Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw volgende feest, evenement of partij, dan is een silent disco huren in Arnhem de perfecte oplossing. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier voor meer informatie of om een reservering te maken. Uiteraard kunt u ook direct online de koptelefoons huren. Wij helpen u graag om uw volgende evenement onvergetelijk te maken.

Waarom bij Party At My Place huren?

  • Topkwaliteit koptelefoons die goed afsluiten rond de oren
  • De apparatuur is direct leverbaar zónder borg
  • Volledig opgeladen geleverd (10 uur lang luisteren)
  • Tot en met 3 kanalen tegelijkertijd uitzenden met één of twee extra zenders
  • Bij een bestelling wordt de eerste zender gratis meegeleverd

  • Onze zender heeft een bereik van 500 meter
  • Goede service! onze klant staat voorop

  • Keuzestress? Party At My Place heeft voor ieder feest een eigen afspeellijst

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op