Silent Disco Huren Onderwijs

Silent Disco Huren voor Onderwijsinstellingen – Een Vernieuwende Ervaring voor Jouw School

Welkom bij Silent Disco Party At My Place, de specialist in het aanbieden van unieke en interactieve ervaringen voor onderwijsinstellingen! Ben je op zoek naar een innovatieve manier om feesten en evenementen op jouw basisschool, middelbare school, MBO of HBO naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Met onze hoogwaardige silent disco-apparatuur en uitgebreide muziekcollectie bieden we een revolutionaire en veilige feestervaring voor leerlingen en studenten.

Silent Disco op School – Een Nieuwe Dimensie van Feesten

Silent Disco op school is een vernieuwend concept waarbij leerlingen en studenten draadloze koptelefoons dragen om naar muziek te luisteren en te dansen. In plaats van traditionele luidsprekers worden de nummers rechtstreeks naar de koptelefoons van de feestvierders gestuurd. Dit creëert een intieme en persoonlijke ervaring, waarbij elke leerling of student zijn eigen muziekkeuze kan maken. Stel je eens voor: een dansvloer in de schoolaula waar leerlingen swingen op verschillende nummers, terwijl anderen in gesprek zijn zonder last te hebben van luide muziek. Silent Disco biedt de vrijheid om te feesten zonder de lessen of andere activiteiten te verstoren.

Waarom Silent Disco Huren op School?

Het huren van een Silent Disco voor jouw school of onderwijsinstelling brengt talloze voordelen met zich mee. Hier zijn een paar redenen waarom het een geweldige keuze is:

 1. Veilig en Geluidsbeheer: Silent Disco zorgt voor een veilige feestervaring op school. Het geluid wordt individueel naar de koptelefoons gestuurd, waardoor het volume kan worden gecontroleerd. Hierdoor kun je feesten zonder geluidsoverlast voor andere klassen of ruimtes.
 2. Flexibiliteit en Locatie: Silent Disco past zich moeiteloos aan aan verschillende locaties binnen de school. Of je nu een feest wilt organiseren in de aula, de gymzaal of zelfs buiten op het schoolplein, Silent Disco kan overal plaatsvinden.
 3. Interactie en Betrokkenheid: Silent Disco bevordert interactie en betrokkenheid tussen leerlingen en studenten. Ze kunnen van kanaal wisselen om dezelfde liedjes te horen als hun vrienden, wat zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en plezier. Het is ook een geweldige ijsbreker, omdat leerlingen en studenten elkaar kunnen vragen welk nummer ze aan het luisteren zijn.
 4. Educatieve Activiteiten: Silent Disco kan niet alleen worden gebruikt voor feesten, maar ook voor educatieve activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan taallessen waarbij leerlingen luisteren naar audioboeken in verschillende talen of muzieklessen waarbij ze kunnen oefenen met verschillende muziekstijlen.

Reserveer Jouw Silent Disco op School

Wil je een vernieuwende en interactieve ervaring creëren voor jouw schoolfeest of evenement? Aarzel niet langer en reserveer jouw silent disco bij Silent Disco Party At My Place! Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare afspeellijsten en pakketten. We helpen je graag bij het maken van jouw schoolfeest of evenement tot een onvergetelijke ervaring voor alle leerlingen en studenten!

Waarom bij Party At My Place huren?

 • Topkwaliteit koptelefoons die goed afsluiten rond de oren
 • De apparatuur is direct leverbaar zónder borg
 • Volledig opgeladen geleverd (10 uur lang luisteren)
 • Tot en met 3 kanalen tegelijkertijd uitzenden met één of twee extra zenders
 • Bij een bestelling wordt de eerste zender gratis meegeleverd

 • Onze zender heeft een bereik van 500 meter
 • Goede service! onze klant staat voorop

 • Keuzestress? Party At My Place heeft voor ieder feest een eigen afspeellijst

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op