Silent Disco Zender

Ervaar de Ultieme Vrijheid met Onze Silent Disco Zenders

Ben je op zoek naar een unieke en meeslepende ervaring voor je volgende feest of evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze hoogwaardige Silent Disco zenders, de TX-50RF en de TX-60RF, brengen we entertainment naar een geheel nieuw niveau. Laat je gasten dansen, feesten en genieten van muziek zonder de beperkingen van traditionele geluidssystemen.

Wat maakt onze Silent Disco Zenders zo speciaal?

TX-50RF: Krachtig en Betrouwbaar
De TX-50RF is een robuuste zender die ontworpen is voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Met zijn plug-and-play ontwerp is hij eenvoudig in gebruik. Sluit hem gewoon aan op een stopcontact en laat de muziek beginnen! Met een bereik dat je feestlocatie omhult, kunnen je gasten vrij bewegen en genieten van kristalhelder geluid, zonder beperkingen.

TX-60RF: Volledige Vrijheid, Overal en Altijd
Onze TX-60RF tilt het concept van Silent Disco naar een geheel nieuw niveau. Vooraf opgeladen door ons team, is deze zender volledig draadloos en heeft hij geen stopcontact nodig. Dit maakt hem ideaal voor evenementen op locaties waar stroomvoorziening beperkt is, zoals in een bos, op het strand, of in een park. Je kunt feesten waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over stroomkabels of beperkingen in de ruimte.

Waarom kiezen voor onze Silent Disco Zenders?
Premium Geluidskwaliteit: Geniet van kristalhelder geluid dat elke beat en melodie tot leven brengt.
Flexibele Opties: Kies tussen onze TX-50RF voor standaardgebruik of ga voor de TX-60RF voor ultieme mobiliteit.
Eenvoudige Installatie: Geen gedoe met ingewikkelde set-ups. Onze zenders zijn gebruiksvriendelijk en klaar voor gebruik.
Ongeëvenaarde Ervaring: Creëer een unieke atmosfeer waar gasten vrij kunnen dansen en feesten zonder geluidsbeperkingen.

Maak je Feest Onvergetelijk met Onze Silent Disco Zenders
Of je nu een professionele evenementenplanner bent die op zoek is naar de nieuwste technologische snufjes of gewoon een feestganger die iets bijzonders wil organiseren, onze Silent Disco Zenders bieden de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze zenders je volgende evenement kunnen transformeren in een onvergetelijke ervaring!

  • Topkwaliteit koptelefoons die goed afsluiten rond de oren
  • De apparatuur is direct leverbaar zónder borg
  • Volledig opgeladen geleverd (10 uur lang luisteren)
  • Tot en met 3 kanalen tegelijkertijd uitzenden met één of twee extra zenders
  • Bij een bestelling wordt de eerste zender gratis meegeleverd

  • Onze zender heeft een bereik van 500 meter
  • Goede service! onze klant staat voorop

  • Keuzestress? Party At My Place heeft voor ieder feest een eigen afspeellijst

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op