Silent Disco Huren

Wil je silent disco organiseren op een locatie zonder stroomvoorzieningen? Geen probleem, kies onze draadloze zender!

Hieronder kunt u de Silent Disco huren!

Silent Disco koptelefoons huren voor jouw eigen feestje of event? De koptelefoons van Party At My Place zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Alle koptelefoons zijn draadloos en kunnen meerdere geluidskanalen ontvangen. Daarnaast hebben onze koptelefoons ingebouwde Ledverlichting, waardoor je gemakkelijk kunt zien wie naar welk kanaal luistert. De Silent Disco koptelefoons zijn te koppelen met een telefoon met Spotify, Youtube, een laptop of DJ-apparatuur. Silent Disco huren voor jou event doe je gemakkelijk via onze webshop.

Waarom party at my place?

  • Top kwaliteit koptelefoons die goed afsluiten rond de oren
  • Er hoeft geen borg betaald te worden voor de koptelefoons
  • Koptelefoons worden volledig opgeladen geleverd
  • Het is mogelijk om tot en met 3 kanalen tegelijkertijd muziek te zenden
  • Bij elke bestelling wordt de 1e zender gratis meegeleverd
  • Onze zender heeft een bereik tot wel 500 meter
  • Keuzestress? Party At My Place heeft voor ieder feest een eigen afspeellijst

Draadloos overal Silent Disco?

Ben je van plan om een feest te organiseren in een prachtig bos, in de zomer op het strand, een groepsworkout of ander plekken waar geen stroomvoorzieningen zijn lees dan hieronder verder.

Wat is de draadloze TX-60RF Silent Disco zender?

Een TX-60RF Silent Disco Zender is een draadloos apparaat dat wordt gebruikt om muziek draadloos te verzenden naar de silent disco koptelefoons. Het stelt mensen in staat om te dansen op plekken waar geen stroom is en er volop muziek gedraaid kan worden zonder dat er een geluidsoverlast is voor de omgeving. Dit maakt het ideaal voor gebruik in openbare ruimtes of woonwijken waar geluid beperkt moet worden.

De TX-60RF Silent Disco Zender werkt door de audio-bron (zoals een mp3-speler of een streamingplatform zoals YouTube of Spotify) aan te sluiten op de zender, die vervolgens de muziek via een radiogolfsignaal naar de koptelefoons stuurt. De koptelefoons zijn voorzien van een ontvanger die het signaal ontvangt en de muziek afspeelt.

Huur je meerdere TX-60RF Silent Disco Zenders dan heb je de beschikbaarheid over meerdere muziekkanalen, zoals pop, rock, hip-hop en house. Dit stelt jou als gebruiker in staat om te switchen tussen kanalen en zo te dansen op jouw favoriete muziek. Het draadloze apparaat is compact, gemakkelijk te vervoeren en biedt flexibiliteit in het gebruik.

Huur je Silent Disco koptelefoons bij Party At My Place!

Wil je Silent Disco huren? Bestel direct via de knop hieronder. Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Je kunt ons mailen op info@silentdiscopamp.nl. Wij zijn ook altijd bereikbaar via 085-4011573.

Voor hoeveel mensen kan ik Silent Disco koptelefoons huren?
Er is geen maximum aan het aantal koptelefoons, je kunt onbeperkt koptelefoons huren voor jou event.
Hoe goed is het bereik van de koptelefoons?
Silent disco is voor elk event mogelijk, het bereik van de headsets is tot wel 500 meter!
Hoe goed is de accu van onze koptelefoons?
De batterij van onze koptelefoons wordt volledig opgeladen geleverd en gaat tot wel 10 uur mee.
Hoe geef ik een eigen Silent Disco event?
Party At My Place verzorgt de koptelefoons, zenders en biedt een ruime muziekkeuze via onze afspeellijsten. Ook is het mogelijk om je eigen afspeellijst te gebruiken of om gebruik te maken van een DJ.
Wat kost je eigen Silent Disco event?
Jou eigen event organiseren hoeft helemaal niet duur te zijn! De koptelefoons kosten €4,50 per stuk. Er wordt 1 zender kosteloos meegeleverd. Een 2e of 3e zender bij huren kan al vanaf €15,-.
Heb je een stopcontact nodig op locatie?
Neehoor! Silent disco kan ook draadloos met de TX-60RF, onze koptelefoons werken allemaal op batterij.

Kom je er niet uit? Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder