Tips en ideeën voor jou personeelsfeest!

Een personeelsfeest is de perfecte gelegenheid om je team te bedanken voor hun harde werk en inzet. Het is ook een mooie manier om de band tussen collega’s te versterken en iedereen te laten ontspannen. Echter, het organiseren van een geslaagd personeelsfeest is niet altijd even eenvoudig. Er moet rekening gehouden worden met verschillende wensen, behoeften en het moet leuk en onvergetelijk zijn voor iedereen. In deze blog zullen we tips en tricks geven over hoe je een succesvol personeelsfeest kunt organiseren, zodat jij en je team kunnen genieten van een onvergetelijke dag samen.

Kies voor silent disco!

Bedrijven gebruiken silent disco op personeelsfeesten om een leuke en onvergetelijke ervaring te creëren voor hun medewerkers. Iedereen krijgt speciale koptelefoons waarmee ze verschillende muziekstijlen kunnen luisteren en op dansvloer kunnen dansen.

Het is ook een unieke manier om de band tussen medewerkers te versterken, omdat ze samen dansen en feesten terwijl ze toch verschillende muziek luisteren. Dit creëert een sfeer van samenwerking en verbondenheid.

Bovendien is het een manier om de spanning en drukte die gepaard gaat met het werk, los te laten. Medewerkers kunnen zich volledig uitleven en samen plezier hebben, wat bijdraagt aan een gezonde en positieve werkomgeving.

Deze variaties kunnen het personeelsfeest nog leuker!

 1. Meerdere kanalen: Wij bieden meerdere muziekkanalen aan, waardoor medewerkers kunnen schakelen tussen verschillende muziekstijlen en iedereen iets naar zijn of haar smaak kan vinden.
 2. Thema-kanalen: Wij bieden specifieke thema-kanalen aanbieden, bijvoorbeeld 80’s muziek, hip-hop, of klassieke muziek, kijk hiervoor bij onze afspeellijsten.
 3. Led-verlichting: Sommige bedrijven voegen led-verlichting aan de koptelefoons toe, wat het feest extra visueel spektakel biedt.
 4. Dj’s: Bedrijven kunnen professionele DJ’s inhuren om specifieke muziekstijlen te mixen, of medewerkers kunnen zelf DJ’s worden door middel van een app of software.
 5. Games: Bedrijven kunnen games integreren met de silent disco-ervaring, zoals dans- en bewegingsspelletjes.
 6. Competities: Bedrijven kunnen competities organiseren tussen afdelingen, zoals danscompetities of muziekkennisquizzen.

Deze variaties kunnen het personeelsfeest nog leuker, interactiever en unieker maken.

Een leuk verhaal van een recent personeelsfeest

Het was een prachtige zomerse dag en de spanning was te snijden bij het bedrijf. Vandaag was het dag van het jaarlijkse personeelsfeest en dit keer had de HR-afdeling iets speciaals in petto. Voor het eerst zou er gebruik gemaakt worden van silent disco.

Iedereen had de speciale koptelefoons gekregen bij binnenkomst en het feest kon beginnen. Er waren drie DJ’s die elk hun eigen muziek aanboden en via de koptelefoons kon iedereen kiezen welke muziek ze wilden horen. Het was fascinerend om te zien hoe de mensen op de dansvloer in verschillende richtingen dansten op verschillende ritmes, terwijl de omgeving stil was.

Er was een DJ die de nieuwste pophits draaide, een DJ die de beste klassiekers speelde en een DJ die het publiek verraste met onverwachte muziekkeuzes. Iedereen had een geweldige tijd en de sfeer was uitstekend.

Na een tijdje kregen de DJ’s een verrassing: ze kregen te horen dat ze een samenwerking moesten aangaan. Ze moesten elkaars muziek mixen en samen één groot feest maken. Het was een uitdaging, maar ze aanvaardden deze met open armen. Het publiek was onder de indruk van de samenwerking en het feest bereikte een hoger niveau.

De nacht ging snel voorbij en iedereen was vermoeid, maar tegelijkertijd ook voldaan. Het was een onvergetelijke ervaring en iedereen was blij met de keuze voor silent disco. Het was een feest om nooit te vergeten en de band tussen de collega’s was nog verder versterkt.

Het bedrijf besloot dat dit niet het laatste silent disco personeelsfeest zou zijn. Het was een innovatieve en leuke manier om het team te bedanken voor hun harde werk en inzet en tegelijkertijd de band tussen collega’s te versterken. Het was een succes en het bedrijf kon niet wachten om het volgend jaar te herhalen.

Wat heeft Party At My Place te bieden voor jou bedrijf?

 • Topkwaliteit koptelefoons die goed afsluiten rond de oren
 • Service op maat, wij denken graag met u mee!

 • De apparatuur is direct leverbaar zónder borg
 • Volledig opgeladen geleverd (10 uur lang luisteren)
 • Tot en met 3 kanalen tegelijkertijd uitzenden met één of twee extra zenders
 • Draadloze zenders om overal te kunnen feesten!

 • Onze zender heeft een bereik van 500 meter
 • Goede service! onze klant staat voorop

 • Bij een bestelling wordt de eerste zender gratis meegeleverd

 • Keuzestress? Party At My Place heeft voor ieder feest een eigen afspeellijst

Ben jij ook erg enthousiast geworden door het lezen van deze silent disco blog?